Akkurat nå får du grøsserspillet Outlast helt gratis

Oppdatert: Tilbudet er avsluttet.

Red Barrels

Oppdatering 24. september: Tilbudet er over og Outlast Deluxe Edition ser faktisk ut til å være fjernet fra Humble-butikken. Vil du ha spillet kan du fortsatt plukke opp standardutgaven med 10 prosent avslag på prisen.

Opprinnelig sak følger.

Liker du spill med litt ekstra grøss og gru har Humble Bundle-gjengen en gladnyhet for deg. Nettbutikken deler nemlig ut gratiseksemplarer av Outlast, et av de grøsseste og grueste spillene lansert på en stund.

Outlast forteller en uhyggelig historie.
Red Barrels

Å sikre seg spillet er enkelt nok. Du trenger kun finne butikkoppføringen for Outlast Deluxe Edition og trykke på den grønne knappen merket «Add to Cart». Ved å logge deg inn får du tilsendt instrukser på e-post for hvordan du aktiverer spillet på Steam.

Tilbudet varer frem til klokken 21:00, lørdag 23. september. Outlast Deluxe Edition inkluderer hovedspillet og Whistleblower-utvidelsen.

Løp for livet

Outlast ble opprinnelig lansert på PC i 2013, og har siden kommet til PlayStation 4, Xbox One, Mac og Linux. Spillet er satt til et nedlagt psykiatrisk sykehus kalt Mount Massive Asylum, der spillere får følge den dumdristige reporteren Miles Upshur på oppdagelsesferd.

Sykeshuset viser seg selvfølgelig å ikke være tomt, og beboerne er ikke spesielt glade i besøk. Den eneste måten å overleve på er å løpe for livet, gjemme seg i skap og under senger og bruke nattmodusen i Upshurs videokamera for å ta seg frem i mørket.

Vi likte Outlast godt, og anmelder Ina Berg Larsen anbefalte det for alle som liker skrekkspill:

– Å måtte gjemme seg i skap og under senger på flukt fra saker og ting som kun de verste mareritt er laget av, overskygger de trivielle generatoroppdragene du har. Outlast tar fra deg kontrollen så totalt, og det gjør det strålende. På flere tidspunkt følte jeg meg totalt hjelpeløs i en helt håpløs situasjon — og det er ikke noe annet som kan få et skrekkspillelskende hjerte til å slå like lystig, konkluderte hun.

Oppfølgeren til Outlast ble hakket for vanskelig for mange.
Utvikleren justerte på vanskelighetsgraden etter tilbakemeldinger fra spillere »

Siste fra forsiden