Epic Games Store - Alan Wake, For Honor

Alan Wake og For Honor er gratis på PC nå

Nytt Epic Games Store-tilbud byr på både action og drama.

Ubisoft, Remedy, (Montasje Gamer.no)

Epic Games Store har pumpet ut nok et gratistilbud, og som sist kan spillere raske med seg to spill uten å måtte betale noe. Spillene det gjelder er thrilleren Alan Wake og actionspillet For Honor, som begge er gratis frem til 10. august.

Er du interessert kan du svippe over til Free Games-fanen i Epic-butikken, der du finner oppføringene for både Alan Wake og For Honor. Ved å trykke på den blå «Free»-knappen inne på hver side får du beskjed om å logge deg inn, hvorpå spillene automatisk legges til i Epic-biblioteket ditt.

Stemningsfull thriller

Alan Wake kom opprinnelig ut i 2010, og huskes den dag i dag som et av Remedy Entertainments fremste prosjekter. Spillet følger forfatteren Alan Wake på ferie i småbyen Bright Falls, når kona hans plutselig fordufter. Helten våkner en uke senere uten noen anelse om hva som har skjedd, og må kjempe mot både mystiske krefter og sine indre demoner i jakten på svar.

Alan Wake.
Remedy Entertainment

Vår anmelder var blant de som lot seg frelse av Alan Wake da det først ble lansert på Xbox 360. Spesielt roste Joachim Froholt den spennende fortellingen og måten Remedy vevde alt sammen i spillform.

– Remedy viser nok en gang hvor flinke de er til å fortelle historier og skape stemning, og kombinere dette med bunnsolid spillmekanikk. Alan Wake inneholder noen av de heftigste sekvensene jeg har opplevd i noe spill til nå, og det må rett og slett oppleves, skrev han den gang.

Ved siden av hovedspillet får du historieutvidelsene The Signal og The Writer, samt et utvalg av annet ekstrainnhold.

Brutal krigsmoro

I For Honor stiller legendariske krigere som vikinger, riddere og samuraier til blodige kamper mot hverandre. Det nå to år gamle spillet kombinerer en rekke sjangere, og syr det sammen til en kaotisk, men like fullt taktisk slåsseopplevelse.

For Honor.
Ubisoft

Vi likte For Honor godt da det kom ut i 2017, og anmelder Espen Jansen trakk frem det varierte kampsystemet som et av spillets høydepunkter.

– For Honor er pen, stilren og brutal moro – i hvert fall når alt først klaffer, og heldigvis klaffer det ganske så ofte. Spillets grunnpilar er det enkle og elegante kampsystemet som, tradisjonen tro, er lett å lære og vanskelig å mestre. Fra denne kjernen strekker det seg et overraskende robust spill, hvor både flerspiller-, samarbeids- og historiedel har masse underholdning å by på.

Epic-tilbudet gir deg standardversjonen av For Honor. Du kan lese mer om de ulike versjonene via Ubisofts nettsider.

Les også
Anmeldelse: Alan Wake

Nintendo begynner med gratis spillprøver for Switch Online-abonnenter.
Mario Tennis Aces blir det første Game Trials-spillet »

Siste fra forsiden