Alene i mørket

Overskriften er litt misvisende. Du er nemlig ikke alene - det er noen menneskeetende monstre her også.

Som du sikkert har forstått av overskriften og ingressen (og hvis ikke, anbefaler vi et lynkurs i spillhistorie), er den klassiske grøsserserien Alone in the Dark i ferd med å gjenoppstå. Atari har nemlig kunngjort Alone in the Dark for Xbox 360, et spill som tar alt det som gjorde Alone in the Dark-spillene til klassikere og sparker det hodestups inn i neste konsollgenerasjon.

Atari lover en actionfylt opplevelse med et svært detaljert spillmiljø (satt til dagens New York) hvor du kan gå hvor du vil. Spillet kommer med realistisk fysikk og fullstendig interaktive omgivelser. Gameplayet skal være både unikt og overraskende, og Atari hevder at det vil sette standarden for grøssersjangerens fremtid.

Spillet utvikles av Eden Games, som er et internt Atari-studio som befinner seg i Frankrike. Atari forteller at de er helt sikre på at Eden Games har det som skal til for å sørge for at Alone in the Dark-franchisen igjen kommer til å bli en leder innenfor grøssersjangeren. Vi finner ut om de har rett når spillet lanseres, til høsten neste år.

De første skjermbildene fra Alone in the Dark for Xbox 360 finner du i vårt bildegalleri.

Siste fra forsiden