Alien Breed til PS3 og PC

Alien Breed til PS3 og PC

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den gamle Amiga-hiten Alien Breed er tydeligvis tilbake på moten. Den kraftig oppgraderte versjonen Alien Breed: Evolution er blitt en stor suksess på Xbox Live Arcade, og nå kan snart PS3 -og PC-folket også bli med på moroa.

Klar for retro-moro? Bildet er hentet fra Alien Breed: Evolution.
Klar for retro-moro? Bildet er hentet fra Alien Breed: Evolution.

Utvikleren Team 17 har nemlig bekreftet at et nytt spill med tittelen Alien Breed: Impact skal lanseres digitalt på PSN og Steam i løpet av sommeren. Spillet skal være en utvidet utgave av Alien Breed: Evolution med nye funksjoner og diverse forandringer.

Alien Breed: Impact vil blant annet inneholde våpenoppgraderinger som kan plukkes opp fra drepte fiender, flere muligheter for konfigurering og en bedre samarbeidsmodus. Ifølge utvikleren vil spillet bli merkbart vanskeligere enn forgjengeren, men skal også ha en strammere spillmekanikk.

Noe dato foreligger ennå ikke, så det er bare å holde utkikk på PSN og Steam i sommer om du er sugen på litt nostalgisk arkade-action.

Les også: Gjensyn med mekanisk akrobatikk
Les også: Tyven med hale inntar PSN
Les også: Killzone 3 annonsert

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen