Gjensyn med mekanisk akrobatikk

Gjensyn med mekanisk akrobatikk

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Bionic Commando-navnet fikk sin revitalisering i fjor. I tillegg til et fullverdig konsollspill av diskuterbart kvalitet fikk også det første spillet i serien en remake av de sjeldne, nemlig Bionic Commando Rearmed.

Nå er det klart at Bionic Commando Rearmed 2 er på vei. Og var du en av de som irriterte deg over Nathan Spencers mildt sagt begrensede spenst kan vi melde at i Bionic Commando Rearmed 2 kan mannen med den mekaniske armen hoppe, i tillegg til å svinge seg rundt som en mekanisk Spiderman.

Spencer vil i tillegg til dette svinge seg rundt med en rekke nye våpen, og den bioniske armen kan oppgraderes ytterligere. Spillet vil ha samarbeidsmodus for opptil to spillere, og det vil være tenkeoppgaver hvor manipulering av fysikkens lover står sentralt.

For å bevare nostalgifølelsen har utviklerne Fatshark hentet inn folka som laga musikken til det det opprinnelige spillet.

Bionic Commando Rearmed 2 slippes angivelig til både PS3 og Xbox 360 i løpet av første kvartal 2011, nok en gang som nedlastbar tittel. Her kan du se en trailer fra spillet:

Les også: Call of Duty til folket
Les også: Anmeldelse av Resonance of Fate
Les også: Nytt Silent Hill under utvikling


(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen