All Points Bulletin til Xbox 360

Det massive onlinespillet All Points Bulletin kommer til Xbox 360, sammen med andre spill fra Real Time Worlds.

I går kunngjorde den koreanske utgiveren Webzen at MMO-spillet All Points Bulletin, som tidligere kun har vært i utvikling for PC, vil komme til Xbox 360. Spillet er under utvikling hos Real Time Worlds, og er det andre Webzen-spillet som er kunngjort for Xbox 360. Det første er det lekre onlineskytespillet Huxley, som fikk stor oppmerksomhet på årets E3-messe.

Real Time Worlds ledes av David Jones, som blant annet hadde ansvar for det første GTA-spillet og Lemmings. APB er et massivt onlinespill hvor du får ta del i kampen om kontrollen av flere storbyer, og du kan enten kjempe for lov og orden på politiets side eller for egen vinning på de kriminelle organisasjonenes side. Spillet kommer med massevis av våpen, kjøretøy og andre moderne verktøy, og lar deg blant annet skreddersy utseende, holdningen og musikksmaken til karakteren din.

De som håper på å se APB som en lanseringstittel må imidlertid belage seg på å bli skuffet - spillet kommer faktisk ikke ut før i 2008. I forrige uke gjorde imidlertid Real Time Worlds selv en avtale med Microsoft hvor de forpliktet seg til å lage flere Xbox 360-eksklusive spill, og Microsofts Peter Moore fortalte at vi ville få høre mer om disse i ukene som kommer. Forhåpentligvis slipper vi å vente like lenge på disse titlene som vi må vente på APB.

Siste fra forsiden