Alle Star Citizen-backere får nå tilgang på hele spillet

Spillere må ikke lenger betale for tilgang på nye moduler.

Cloud Imperium Games

Star Citizen har nå over en million registrerte spillere, og for å feire milepælen har Cloud Imperium Games besluttet å gi full tilgang på hele spillet til hver eneste backer. Tidligere måtte man betale ekstra for å få tilgang på alfa- og betaversjonene til spillets nye moduler, men denne funksjonen er nå fjernet:

– Alle som har støttet prosjektet ved å kjøpe en Star Citizen-pakke kan nå spille uten å måtte bekymre seg for at de ikke vil ha tilgang på en del av universet i fremtiden. Ingen ytterligere betaling er nødvendig for noen av modulene vi utvikler. Alle backere vil få tilgang på enhver modul, så snart den lanseres, skriver spillsjef Chris Roberts på Star Citizens nettside.

Star Citizen har nå over en million innbyggere.
Cloud Imperium Games

Spillere som allerede har betalt for alfatilgang vil bli kompensert med 10 000 United Earth Credits – valutaen i Star Citizen – mens de som kjøpte tilgang til Arena Commander-modulen vil få fem dollar som kan brukes i spillets nettbutikk.

Mer motivert

I stedet for å gi etter for presset som kommer av at over en million spillere setter sin lit til at Cloud Imperium Games vil levere et vellykket spill, forteller Roberts at teamet nå er enda mer motivert til å gi alt for prosjektet:

– Teamet og jeg vil takke dere fra bunnen av våre hjerter for at dere har gjort dette mulig. Star Citizen lever takket være støtten det får fra spillerne, og den støtten har vært klar og tydelig i løpet av de siste tre årene, sier en takknemlig Roberts.

Videre skriver han at fokuset nå ligger på å få ferdig den neste versjonen av spillets alfautgave, og arbeidet med FPS-modulen Star Marine skal også snart være ferdig.

Romspillene fortsetter sin fremmars.
Vi tok en nærmere kikk på det rombaserte strategispillet Stellaris »

Siste fra forsiden