Alpine Skiing 2006

Lyst til å sette utfor bratte bakker med et par plastfiberplater på beina? Her er et godt tips: Prøv det foran datamaskinen først.

Hakk i hæl på JoWooD-spillet Ski Racing 2006 kommer Bode Miller Alpine Skiing 2006 fra tyske 49Games og RTL. Her får du prøve alle de fire fartsdisiplinene i alpint (slalom, storslalom, Super-G og utfor), samtidig som du må trene frem alpinisten din fra å være en liten pyse til å bli en storkar i bakken.

Som din egen manager må du kjøpe bedre utstyr, legge opp treningsplan, leie inn trenere og voksspesialister, forhandle om sponsoravtaler og til og med vedde på resultatene. Hvert løp etterfølges av uventede hendelser som kan påvirke økonomien og alpinisten din.

Men det er selvsagt i løypene at det hele avgjøres. Spillet kommer med 32 løyper fordelt på atten områder, omgitt av vakre og realistiske vinterlandskaper. Utviklerne forteller at kontrollsystemet er dynamisk, slik at du virkelig får følelsen av å være "der", når alpinisten din setter utfor i over 100 kilometer i timen.

I tillegg til å konkurrere i ulike ligaer og mesterskap, får du mulighet til å spille mot andre mennesker. I "hotseat"-modus får opp til 12 personer kjempe på samme PC om de gjeveste resultatene, og i tillegg støtter spillet flerspiller over nettet og LAN (også for opp til 12 personer).

Nå har 49Games lansert en demo (som bruker spillets tyske navn, Ski Alpin 2006, men inneholder mulighet for å spilles på engelsk). Demoen kommer med løyper i Wengen og Val Gardena, som kan spilles i øvelses, "quickstart" og arkademodus. Installasjonsfilen er på 156 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden