PUBG Europe League - Fase 2

Alt klart for neste fase i prestisjetunge PUBG Europe League

Som vanlig er det en bråte med nordmenn å følge med på.

PUBG Corp.

Etter en svært underholdende oppvarmingsturnering i PEL Kick-off Cup, som gikk i Team Liquids favør, er det denne uken duket for neste fase av Europas største PUBG-liga. Seere kan se frem til nesten to måneder med serie- og sluttspill, og som vanlig er det mange nordmenn å følge med på.

Liquid mot FaZe

Liquid og «Jeemzz» gikk nylig seirende ut av PEL Kick-off Cup.
PUBG Corp.

Fredag 17. mai braker det løs i toppdivisjonen PEL, der vi får nok et kapittel i den «norske» duellen mellom Liquid og FaZe Clan. Førstnevnte, med Jim «Jeemzz» Eliassen i stallen, har hatt overtaket hittil i 2019, men FaZe og Ludvik «Aitzy» Jahnsen har nylig kjempet seg tilbake i toppen.

Begge nordmennene presterte sterkt under PEL Kick-off Cup, og håper å ta med formen videre til PELs andre fase. Ellers blir det ingen overraskelser eller nye elementer å takle for denne gang, da ingen av lagene rykket ned etter fase én.

Seriespillet strekker seg over åtte uker, med tolv kamper hver uke – fordelt over fredag, lørdag og søndag. Det hele skjer på scene i Berlin, men de som sitter hjemme kan også følge opplegget via Twitch.

Flere nordmenn i kampen om opprykk

Slik ser gruppene ut i Contenders League.
PUBG Corp.

Før PEL-lagene får slippe til er det imidlertid Contenders League som skal i i ilden. Ligaens andredivisjon består av hele 32 lag, fordelt på to grupper, som for første gang skal kjempe om muligheten til å rykke opp.

NORDMENN I PEL/CONTENDERS

Vis mer

Jim «Jeemzz» Eliassen (Liquid)
Ludvik «Aitzy» Jahnsen (FaZe)
Jonas «C4LVINKL3IN» Sørvik (Desperado)
Kjetil «ToWzErA» Hytten (Desperado)
Erik «simsy» Gravrok (Besiktas)
Mikael «ultra» Andersen (Besiktas)
Tomi «TomiL» Lindbäck (Besiktas)
Kristoffer «LuX» Holst Gabrielsen (Besiktas)
Levi «ivel» Haakenstad Sørensen (Zoekt een Naam)

Dominykas «Kazz» (Stellar)
Conrad «SnifflePuss» Bali (4 Angry Kids)

Med i kampen er ni norske spillere, inkludert to i Desperado og fire i Besiktas. Begge lagene leverte knallgode prestasjoner i Kick-off Cup, og er regnet blant favorittene til å havne blant de fire som får flytte opp til PEL.

Zoekt Een Naam, Stellar og 4 Angry Kids stiller også med én nordmann hver, mens den norske klubben Riddle stiller uten nordmenn i startfireren. Du kan se samtlige norske deltakere i boksen til høyre.

Contenders-lagene skal kun gjennom fire uker med kamper, hvor de to gruppene bytter på å konkurrere hver uke. Gruppe A er først ut på mandag 13. med åpningskampen satt til klokken 19:00. Kampene går hver kveld fra mandag til torsdag, og du kan følge sendingen på Twitch-kanalen til PEL.

Les også: PUBG Mobile fjernet i Kina – erstattet med patriotisk og «ikke-voldelig» alternativ »

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

Siste fra forsiden