Indianere på krigsstien

Amerika for dine føtter

Empire: Total War utvides med en fersk kampanje og nye nasjoner.

I mars slapp Sega og Creativ Assembly Empire: Total War. Dette er et strategispill hvor du spiller overhodet til en av flere historiske nasjoner. I tillegg til å bygg opp landet ditt og sysle med økonomi og diplomati, skal du også lede hæren din på slagmarken i taktiske kamper.

Forsvar ditt hjemland

En oppfølger er under utvikling hos Creativ Assembly, men nå har Sega kunngjort at det også jobbes med nytt innhold til Empire: Total War. Dette kommer i form av en ny, nedlastbar kampanje lagt til Nord-Amerika.

I The Warpath Campaign må du lede en av fem indianernasjoner i deres krig mot den hvite mann. Kampanjen inneholder et nytt og mer detaljert kart over Nord-Amerika, samt nye betingelser som må oppfylles for at stammene skal gå seirende ut av konflikten.

De fem nasjonen er Irokesere, Huron, Slette, Pueblo og Cherokee. Hver av dem har sine egne spesialenheter, som hundesoldater og elitekrigere. Nasjonene har også tilgang på 18 nye teknologier, og kan blant annet forske på åndemedisin og drømmevandring. Videre får de to typer agenter som kan sabotere deres fiender. Disse agentene er sjamaner og speidere.

The Warpath Campaign skal selges eksklusivt gjennom Steam, og kan nå forhåndsbestilles. Den skal være klar en gang i oktober.

Siste fra forsiden