Amnesia: The Bunker - Shell Shock

Amnesia: The Bunker introduserer enda flere grøss til Halloween

Ny Shell Shock-modus tilgjengelig nå.

Halloween er tiden for grøss, noe Frictional Games vet alt om. For anledningen har studioet rullet ut en oppdatering for Amnesia: The Bunker, med flere ekle opplevelser for spillere å prøve seg på.

Oppdateringen, som er tilgjengelig nå på samtlige plattformer, introduserer Shell Shock Mode. Dette er en ny vanskelighetsgrad som jekker opp utfordringene flere hakk.

For det første har monsteret som jager deg fått nye bevegelsesmønstre, som skal gjøre det vanskelig å forutse angrep. Videre må man bandasjere seg for å stoppe blødninger, sikringer eller koder trengs for å åpne bestemte dører og man må ha bensin for å lagre spillet. I tillegg får man ikke lenger utdelt en revolver fra start, men må lete seg frem til den.

De som har kommet seg gjennom spillet minst én gang får også tilgang på en Custom-modus. Her kan man tilpasse opplevelsen etter ønske, med over 30 forskjellige innstillinger for å gjøre ting lettere eller vanskeligere.

Vi likte Amnesia: The Bunker svært godt da det kom ut i sommer. Anmelder Jørgen Bordal Andersen kalte spillet et friskt pust for serien, og roste flere nyvinningene som kom til.

– Ikke bare fanger spillet essensen av Amnesia på en god måte, det utvikler serien videre med nye, spennende ideer. Jeg kan ikke si jeg koste meg like mye med alle de 6 timene det tok meg å spille gjennom, og historien var nok ikke den mest engasjerende i serien. Nivådesignet og de nye mekanikkene gjør likevel Amnesia: The Bunker til en soleklar anbefaling, lød konklusjonen.

LES OGSÅ: Remedy gjenforteller Alan Wake-historien i Fortnite »

Siste fra forsiden