Amped 3 til Xbox 360

Her er litt fersk informasjon om snøbrettspillet Amped 3, som kommer til Xbox 360.

De forrige Amped-spillene har fått svært god kritikk, og det er nok mange som gleder seg til å se hva 2K Sports kan få til med treeren, som vil kjøres på Microsofts neste konsoll. 2K Games forteller at vi blant annet kan glede oss til mye større, mer levende og mer interaktive spillområder, og at disse "massive fjellene" er designet med det mål for øyet at de skal kunne tilby nærmest endeløst gameplay.

Spillet kommer til å benytte seg av en helt ny fysikkmotor, som i tillegg til å gi gameplayet en mer autentisk følelse enn tidligere vil introdusere noe 2K Games kaller "real-time plantable physics objects". Med dette mener de at spilleren får legge inn alt fra enkle hopp til komplekse strukturer som kan gi deg tilgang på nye deler av kartene eller brukes for å få til ekstreme hopp.

I tillegg beskrives de nye spillområdene som lekeplasser hvor du får gjøre mye mer enn bare å stå på snøbrett. Blant annet kan du ta bilder av de beste stuntene til vennene dine. Alle rekordene dine lagres automatisk på nettet, slik at alle kan se hvor god du er, og du kan selvfølgelig prøve å konkurrere om å bli verdens beste Amped 3-spiller.

Dessuten får du mulighet til å laste ned nytt innhold via Xbox Live. Til sist kan vi nevne at spillet kommer med et gigantisk lydspor bestående av over 300 forskjellige "indie"-låter.

Siste fra forsiden