Andre episode av Life is Strange slippes neste uke

Etter en kort forsinkelse er fortsettelsen på historien om Max snart klar.

Dontnod Entertainment

Episode to av Life is Strange ankommer alle plattformer 24. mars, melder utvikleren Dontnod. Spillets fortsettelse var ventet den 13. mars, men for et par uker siden ble det klart at utgivelsen ville bli noe forsinket. Dontnod tok til Twitter og lovte en utgivelse før utgangen av mars, et løfte det nå ser ut til at de holder.

Video fra Rezzed som viser de 15 første minuttene av Life is Stranges andre episode (Video: Eurogamer)

Lanseringsdatoen ble bekreftet under årets Rezzed-messe i London, der Dontnod viste frem en 15-minutter lang video fra spillets andre episode. Life is Strange: Episode 2 byr på en mer åpen verden utenfor skolen og huset til hovedpersonen Max. Videoen kan du se i vinduet til høyre.

Missing youtube id

Første episode av Life is Strange introduserte historien og spillets hovedpersoner. Vi ble kjent med tenåringsjenta Max som ikke er helt som andre tenåringer. Max kan nemlig manipulere tid, og i spillets åpningskapittel fikk vi utforske evnen hennes ved å løse diverse oppgaver.

Da Tobias Strøm-Blakstad spilte gjennom den første episoden for oss tidligere i år kalte han spillet en banal utgave av TV-serien Veronica Mars. I et historiedrevet spill der du ofte reduseres til en tilskuer var nivået på manus, skuespill og animasjon ikke høyt nok, men han ville likevel ikke kalle spillet en fiasko:

– Konseptet med å manipulere tid er enkelt og effektivt integrert i spillet, og med tidsreiser åpner det seg alltid mange muligheter for interessant oppgaveløsning, skrev han i sitt førsteinntrykk.

Life is Strange er tilgjengelig på PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One og PC.

Dontnod fortalte tidligere i år om at mange utgivere har noen merkelige krav.
– Flere utgivere likte ikke at vi hadde en kvinne i hovedrollen »

Siste fra forsiden