Androidene gjør opprør i Detroit: Become Humans nyeste trailer

Sony avduket nok en del av det historiedrevne eventyret.

Natt til mandag vartet Sony opp med stort spillshow i Los Angeles, i forbindelse med årets E3-messe – som går av stabelen denne uken. I tillegg til nye annonseringer fikk vi gjensyn med en rekke spill fra fjorårets konferanse, og ett av dem var Detroit: Become Human.

I en flunkende ny trailer for David Cages neste historiedrevne eventyr ble vi introdusert for en ny figur ved navn Markus. Den vordende revolusjonslederen forteller at han har «våknet», og med det oppdaget at menneskene er underlegne androidene.

Sammen med sin medhjelper befrir han en rekke andre roboter fra butikkene der de selges, og deretter bryter helvete løs. Ettersom androidene gjør mer og mer hærverk blir politiet innkalt, og Markus får valget mellom å starte krig eller trekke seg tilbake.

Til slutt viser traileren oss hvordan spillerens valg påvirket historien underveis, og hva som kunne ha skjedd om man gikk i en annen retning. Valg og konsekvenser skal være en uhyre viktig del av spillet, noe vi fikk demonstrert på fjorårets E3-messe.

Detroit: Become Human kommer eksklusivt til PlayStation 4, men en slippdato er foreløpig ikke bekreftet.

Her finner du alt vi har skrevet om E3 2017 »

Siste fra forsiden