Detroit Become Human

Nå kommer Detroit: Become Human til PC

Er rett rundt hjørnet.

Detroit: Become Human har vært ute til PlayStation 4 i halvannet år, og nå foreligger omsider slippdatoen til PC-versjonen. I en Twitter-melding opplyser utvikleren Quantic Dream at PC-versjonen av Detroit: Become Human slippes den 12. desember.

En trailer ser du øverst i artikkelen, via IGN.

Det var under Game Developers Conference at utvikleren kunngjorde at tre av deres spill var på vei til PC-plattformen, hvorav de to andre var Heavy Rain og Beyond: Two Souls – som begge ble sluppet til PC i sommer.

Quantic Dream

God mottakelse

Detroit: Become Human ble lansert til PlayStation 4 i mai i fjor og er altså Quantic Dreams seneste tittel. I likhet med studioets forrige titler opererer spillet i grenselandet mellom spill og film, hvor historien fortelles fra flere ulike perspektiver.

Historien utforsker hva det vil si å være et menneske og overlater til spilleren å ta skjebnesvangre valg underveis i fortellingen.

Her hos Gamer.no ble spillet godt likt, og vår anmelder slo til med solide 8 av 10 poeng på karakterskalaen.

– Noen vil nok påstå at dette formatet er utdatert. [...] Jeg er uenig. Både Quantic Dream og Telltale har tidligere vist hvordan sjangeren kan behandles på en mesterlig måte, og jeg vil definitivt si at Detroit: Become Human er et av generasjonens beste pek og klikk-eventyr, skrev vår anmelder om spillet.

I likhet med de andre PC-versjonene av Quantic Dreams spill slippes også Detroit: Become Human kun i Epic Games-butikken i første omgang på grunn av en eksklusivitetsavtale som gjelder i 12 måneder.

Les også: Halo: Reach til PC har fått slippdato »

Siste fra forsiden