Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons byr på kunst og natur i ny oppdatering

Nintendo introduserer flere nye figurer og en haug med midlertidige arrangementer.

Tirsdag slapp Nintendo de første detaljene om en ny oppdatering for Animal Crossing: New Horizons. Oppdateringen rulles ut gratis den 23. april, og byr på flere nye aktiviteter for fans å pusle med.

Hos Redd kan du kjøpe diverse kunstverk, men ikke alt er ekte vare.
Nintendo

Blant annet kan spillere møte på naturelskeren Leif, en gartner som selger busker og blomster du kan bruke til å pynte opp på øya. Den noe mer tvilsomme figuren Redd blir også å se i båten sin – Jolly Redd's Treasure Trawler – der han selger kunstverk av varierende kvalitet og autentisitet.

Statuer og malerier du kjøper kan doneres til den nye kunstfløyen som har åpnet i New Horizons' museum – så lenge de er ekte vare.

Natur, museer og bryllup

Ved siden av de permanente tilskuddene til spillet, varsler Nintendo også en rekke midlertidige arrangementer.

Event-sesongen sparkes i gang med Nature Day fra 23. april til 4. mai, der du tjener Nook Miles ved å utføre natur- eller hagerelaterte utfordringer. May Day, 1.-7. mai, gir spillere en spesiell flybillett som brukes til å besøke en ny og mystisk øy.

Smiiiil.
Nintendo

18. til 31. mai markeres International Museum Day i Animal Crossing: New Horizons, hvor spillere kan tjene premier ved å samle på stempler fra spillets museum. Til slutt er det tid for bryllup, med Wedding Season fra 1. til 30. juni. Her får man i oppgave å ta det perfekte bryllupsbildet av ekteparet Reese og Cyrus, med diverse belønninger å hente som takk for hjelpen.

Animal Crossing: New Horizons var hakket unna toppkarakter hos oss.
Les anmeldelsen av spillet her »

Siste fra forsiden