Dota: Dragon's Blood

Animert Dota-serie til Netflix neste måned

Se den første traileren for Dota: Dragon's Blood.

Natt til onsdag dro Netflix sløret av Dota: Dragon's Blood, en animeserie basert på det populære MOBA-spillet Dota 2. Serien utvikles i samarbeid med Valve og har premiere på strømmetjenesten allerede 25. mars.

Avdukingen kom i form av en kort trailer, som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen. Traileren setter scenen for serien, og introduserer protagonisten Davion – kjent som Dragon Knight fra Dota 2.

Den offisielle beskrivelsen fra Netflix gir oss heller ikke mye å gå på. Davion forviller seg visstnok inn i et eller annet storslått eventyr, der han kommer ansikt til ansikt med både drager og prinsesser.

Ifølge Twitter-kontoen til Dota 2 skal Dragon's Blood utforske Dota-universet på «helt nye måter». Akkurat hva det betyr gjenstår å se, men fans kan sannsynligvis forvente et dypere dykk inn i Dota 2s bakgrunnshistorie enn hva spillet har disket opp med de siste åtte årene.

Dota: Dragon's Blood er det nyeste innslaget i en stadig voksende liste over Netflix-serier basert på spill. Strømmegiganten har allerede gjort stor suksess med The Witcher, og jobber også med serier om Sonic the Hedgehog, Assassin's Creed og Resident Evil.

LES OGSÅ: – Nintendo skrotet Zelda-serien til Netflix etter at prosjektet ble lekket »

Siste fra forsiden