Anmeldelse

Annonsere på Tek.no/spill

Tek.no/spill er trolig det mest målrettede nettstedet i Norge for aktører i spillbransjen som ønsker å annonsere på nettet.

Med den riktige plasseringen og utformingen kan en nå ut til over 74 000 unike brukere i uken*, og få meget god uttelling på annonseringen. Annonsene våre kjøres i et annonsesystem som heter Adtech Helios IQ, og vi tilbyr selvsagt en statistikk som viser antall visninger og klikkprosent totalt, i tillegg til daglig oversikt.

Hvor, når og hvordan?

Vi kan skreddersy en annonseavtale etter deres ønske. Vi kan tilby annonsering med de fleste annonseformater. Annonsen deres kan bli vist uansett hvor leseren befinner seg i Gamer.no, men det er også mulighet for å annonsere i enkelte seksjoner eller ved bruk av nøkkelord. Ønsker dere at annonseringen skal foregå over en bestemt periode, ordner vi det.

Formater og pris

Nedenfor følger våre regulære annonseformater, men ønskes et annet format kan vi se om vi får det til. Ta kontakt med annonseavdelingen for et pristilbud. Ved avtaler over lengre perioder er vi villige til å gi god rabatt på de ordinære prisene.

Type

Format

Maks KB

Toppbanner

768x150

50

Toppknapp

180x150

15

Banner

468x100

35

Skyskraper

180x500

35

Netboard

468x400

50

Megaboard

768x400

50

Retningslinjer for annonsemateriell og annonsefrister

Vi har krav og spesifikasjoner til annonser som kjøres på våre nettsider, som er opprettet i samarbeid med redaktørene til de forskjellige nettsidene. Dette for å skape en god balanse mellom annonser og det redaksjonelle innholdet. Det kan være at noen krav og spesifikasjoner til annonser varierer noe mellom forskjellige nettsteder når det gjelder spesialformater og kompliserte annonser. Vær vennlig å lese igjennom våre instruksjoner, og spør oss gjerne dersom det er noe du lurer på.

Materiellfrist, ordinære annonser (jpg/gif/flash): tre arbeidsdager (72 timer) før innrykk.
Materiellfrist, kompliserte annonser: Etter avtale.
Alt materiell sendes:traffic@eddamedia.no

Kontaktinformasjon

Anette Sommerfelt Kvaal (salgssjef)
Telefon: 21 56 97 38
anette.kvaal@eddamedia.no

Claes W. Halvorsen (produktansvarlig).
Telefon: 21 56 97 29
claes.halvorsen@eddamedia.no

* Kilde: TNS Metrix (mars 2008)

Siste fra forsiden