APB legges ned

Realtime Worlds store satsning gikk i vasken.

Rundt to og en halv måned etter slipp annonserer nå Realtime Worlds at deres MMO, All Points Bulletin, vil stenge serverene sine. Originalt sluppet 1. juli i år og planlagt fra 2005, har APB vært et gigantisk prosjekt fra dag én.

Ansvarlig for spillsamfunnet til APB, Ben Bateman, sa følgende da han annonserte de triste nyhetene i går:

– APB har vært en fantastisk reise, men dessverre så må vi avslutte den reisen allerede nå. I dag må vi, tross alles innsats i å fortsette med utviklingen av spillet, annonsere at APB kommer til å stenges. Det har vært en glede å jobbe med APB og med alle spillerne.

Spillet høstet en litt over middels score fra oss på Spillverket, og fikk 6/10 i en anmeldelse hvor jeg konkluderte med blandede følelser:

– Spillet klarer å gjøre seg selv personlig i karakterskaperen og gjennom andre tilpasningsmuligheter, og har en bunnsolid musikkspiller som er enkel å bruke for å gi dine felles banditter på rømmen fra loven noe kult å høre på. Dessverre er verken skyting, kjøring eller oppdrag spesielt godt gjort i spillet, og dette er virkelig synd. Hvis dette hadde vært forbedret, tror jeg verdenen Realtime Worlds har skapt kunne vært utrolig morsom.

Bateman snek også inn en liten festinvitasjon på slutten av meldingen:

– Serverne er fremdeles oppe, så bli med på festen og si farvel! avslutter Bateman.

Det er foreløpig ikke kjent når serverne vil bli slått av.

(Kilde: APB)

Siste fra forsiden