Apeks Rebels

Apeks Rebels forlenger ikke med «Trax» og «vHw»

Forbereder nytt lag mot Counter-Strike 2.

Preben «Trax» Martinsen er ferdig i Apeks Rebels etter at prøvekontrakten hans ikke blir forlenget.
Sindre Stien/Good Game

I en pressemelding kunne Apeks Rebels i dag fortelle at de velger å ikke forlenge kontrakten med to spillere. Rebellene gjorde seg akkurat ferdig med en krevende vårsesong med vekslende resultater både i Norge og internasjonalt.

Les også: Paris-eventyret over for Apeks.

Returnerer som «In Game Leder»

Spillerne som ikke får nye kontrakter er Preben «Trax» Martinsen og Viktor «vHw» Høiby Wadman. Martinsen Signerte for Apeks på en prøvekontrakt da han returnerte på bekostning av Patrik «Brave» Karlsen tidligere i år. Martinsen tok over ansvaret som IGL, noe som ga Ådne «sense» Fredriksen en friere rolle i laget.

Viktor «vHw» Høiby Wadman er også ute av Rebels.
Sindre Stien/Good Game

Med Martinsen ute av Rebellene er det igjen Fredriksen som tar over ansvaret inne på serveren. Fredriksen har tidligere vist seg svært kapabel i rollen, blant annet da Rebels vant Telialigaen høsten 2022.

«vHw» også uten kontrakt.

Dette betyr at Apeks Rebels nå er:

no Ådne «sense» Fredriksen
no Sindre «Tapewaare» Ellefsen
no Tobias «berzerk» Bertelsen

Viktor «vHw» Høiby Wadman er også ute av laget etter at Apeks valgte å ikke fornye kontrakten hans. Wadman har til tider levert gode prestasjoner hos akademilaget og vil være et sterkt tilskudd for andre norske lag.

Wadman har vært en del av Apeks Rebels siden mai i 2022. Han signerte for organisasjonen etter et vellykket opphold i Prospects.

Les også: Vitality vinner på hjemmebane.

Siste fra forsiden