Telialigaen CS:GO

Apeks Rebels møter 777 til storoppgjør i Telialigen

To av Norges mest fremtredende lag møtes til dyst i Telialigaen.

En skikkelig godbit venter oss mandag kveld da Apeks Rebels møter 777
David Platlut/Apeks

Mandag kveld er det duket for et meget interessant oppgjør i norsk Counter-Strike når 777 tar imot Apeks Rebels i Telialigaens sjette runde.

Kampen om å være best i Norge

Hjemme i nasjonal liga fortsetter 777 å imponere som ventet. De har full pott etter fem spilte kamper, og har ingen planer om å slippe opp gassen.

- For oss er målet per dags dato å holde en perfekt score i ligaen. Men klarer vi ikke det, så er ikke det verdens undergang, sluttspill når vi uansett, forteller lagkaptein i 777 Kristian «akEz» Kornbakk.

777 Esports

Vis mer

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Haris «H4RR3» Hadzic
no Mikael «mikki» Gaup
no Sander «Grusarn» Iversen
no Jonatan «Trax» Ruyter

no Snorre «fletch» Granerud (Trener

På spørsmål om hva 777 tenker om at det har murret på sosiale medier etter Apeks Rebels sin forbiklatring på HLTV.org sin ranking, er Kornbakk klokkeklar:

- Haha, det er og har bare vært humor fra min side når de klatret forbi oss. Om man tror at et event i et annet kontinent avgjør om de er bedre enn oss, så skal folk få lov til å tro på det. Er man realistisk og virkelighetsorientert så skjønner man at det ikke er så enkelt som det. Rebels er et lag som lærer, og er på tur opp. De kommer til å gå på noen smeller her og der, ettersom ingen kurver går rett opp. Jeg ønsker dem masse lykke til, avslutter Kornbakk.

LES OGSÅ: vENdetta bir ny analytiker i Apeks.

Slik spilles den sjette runden i Telialigaen

Telialigaen.no

Apeks Rebels

Vis mer

no Steffen «SLY» Amundsen
no Tobias «shyyne» Sæther
no Ådne «sense» Fredriksen
no Even «H0land» Holand
no Preben «Trax» Martinsen

dk Torbjørn «mithR» Nyborg (trener)

mithR og SLY under Fragadelphia 17
David Platlut/Apeks

Fra Rebels-leiren kunne lagets trener Torbjørn «mithR» Nyborg, fortelle at det gledet dem å gå forbi 777 på verdensrangeringen men at de ikke vil ta noe for gitt av den grunn.

- Det er selvfølgelig ganske gøy å komme over 777 på ranglisten etter våre resultater på Fragadelphia, og det føltes bra på sin måte. Men vi er godt klar over at det ikke betyr at vi har bevist at vi er bedre enn dem.
Motstanden i USA er helt annerledes enn i Europa. Det er ingen hemmelighet at 777 har spilt mot bedre motstand lenge og har flere HLTV-kamper enn oss, dessverre! Dog så var det en stor boost i selvtilliten at det gikk bra. Vi spilte noe av den beste CS’en jeg har sett oss spille, og dersom vi finner det samme nivået inn til kampen mot 777, så tror jeg vi kan få en seier i hus!

Se kampen mellom Apeks Rebels og 777 på vår Twitch-kanal.Kampen starter klokken 20:00.

LES OGSÅ: Norsk akademilag sjokkerte i amerikansk Counter-Strike-turnering.

777 med favorittstempelet på seg

Diskusjonen om Norges beste lag vedvarer, og på spørsmål om hvordan styrkeforholdet er reelt sett mellom lagene kunne Nyborg belyse at de slettes ikke trenger favoritt-stempelet på seg selv.

- For meg er det fint at 777 blir ansett som det beste laget i Norge. Rebels-prosjektet er et langsiktig prosjekt. Men jeg tror og håper at 777 kan merke at både vi og 00Prospect puster dem i nakken. Jeg ser på 777 som favoritter i kampen, men jeg vet at vi har det individuelle nivået til å både kunne matche de, og slå de. Det krever dog at vi minsker antall feil vi gjør. De har mer erfaring online enn vi selv har.

Videre kunne lagets trener peke på hva han tror er faktorene som ville spille mest inn for at hans lag skal kunne slå hull på seiersrekken til 777.

- Tror egentlig bare at å ha ro i vårt eget spill, og spille med full selvtillit blir viktig. Hvis vi gjør det, så har vi også det som skal til for å vinne. Måten vi forbereder, trener og lager kampplan på fungerer, så hvis vi tror på kampplanen og står sammen, så har vi det som skal til for å ta poeng.

Tabellen etter fem runder er spilt.
Telialigaen.no
Les også
– Jeg har for mange andreplasser i karrieren min

Siste fra forsiden