Apeks med CS:GO-pause

Apeks trekker hovedlaget i CS:GO fra alle konkurranser

Den norske organisasjonen skal reflektere over hovedlagets prestasjoner etter en rekke med svake resultater.

Joakim «jkaem» Myrbostad og Apeks tar en pause fra turneringsspill.
Fahil Anweri/Apeks

I en overraskende pressemelding kunngjorde Apeks tidligere i dag at de trekker sitt Counter-Strike-lag fra alle turneringer med umiddelbar virkning.

Laget har levert langt under forventning etter at de hentet inn stjernesigneringene Richard «shox» Papillon og Litauiske Justinas «jL⁠» Lekavicius. Laget kunngjorde tidlig i august at Martin «STYKO» Styk skulle være ansvarlig for avgjørelsene inne i spillet, uten at dette har gitt umiddelbar effekt.

Les kommentaren: Apeks - Last Dance?

Resultater langt under par

Det nyrenoverte laget startet med å delta i tre av de europeiske kvalifiseringene til major-turneringen i Rio de Janeiro. Her ble det flere store skuffelser, hvor laget på sitt beste røk ut på en 17-32 plass.

Dette er Apeks

se Tim «nawwk» Jonasson
bv Joakim «jkaem» Myrbostad
sk Martin «STYKO» Styk
lt Justinas «jL⁠» Lekavicius
fr Richard «shox» Papillon

pl Jakub «kuben⁠» Gurczynski (Trener)

Benket:
se Hugo «Chawzyyy» Günther
dk Asger «AcilioN» Larsen

De reiste også over til USA for å delta i Fragadelphia, hvor de endte på en 3-4 plass etter tap mot akademilaget til BIG. Fragadelphia er forøvrig en turnering Apeks kjenner godt til. Forrige gang turneringen ble avholdt fikk Apeks Rebels sitt gjennombrudd med en 2. plass.

Mange hadde større forventninger til den norske organisasjonens hovedlag med store profiler som Joakim «jkaem» Myrbostad, Richard «shox» Papillon og Justinas «jL⁠» Lekavicius. Men laget måtte til slutt ta til takke med en 3-4 plass.

Les også: – Vi skal rett og slett være et bedre lag fra start til slutt

Trenger tid til å reflektere og evaluere

I pressemeldingen skriver Apeks at de trekker seg fra deltakelse i alle konkurranser. De anerkjenner at resultatene har vært langt fra gode nok, og at de trenger tid til å reflektere og evaluere, frem til de føler seg klare igjen.

Gamer.no har tatt kontakt med en representant fra Apeks som ikke ønsket å kommentere saken ytterligere.

Siste fra forsiden