Apeks henter Shox

Sjokkovergang for Apeks - Signerer fransk legende

Apeks viser sterke ambisjoner med fransk stjernesignering.

Papillon kan sende Apeks til neste Major.
PGL

Det har vært knyttet stor spenning til hvilke signeringer Apeks skulle hente inn til sitt hovedlag ettar at de i juni valgte å benke den rutinerte kapteinen Asger «AcilioN» Larsen, og det svenske stortalentet Hugo «Chawzyyy» Günther.

Henter fransk legende

Nå sjokkerer de hele Counter-Strike-verdenen med å hente selveste Richard «shox» Papillon til sitt hovedlag. Papillon er et av e-sportens mest kjente profiler og har figurert i kjente topplag som blant annet VeryGames, Titan, G2 og Team Vitality.

30-åringen er regnet som en av Counter-Strike: Source sine største stjerner i historien, men har en vel så stor stjerne i Counter-Strike: Global Offensive. Historikken til Papillon er ikke annet enn imponerende:

Fem ganger har han figurert i verdens topp 20 beste spiller-kåring i regi av HLTV.org. Hans beste plassering i kåringen er en sterk tredjeplass fra 2013. Han er tidligere Major-vinner med Team LDLC fra 2014 og har etter dagens dollarkurs håvet inn 7 700 000 kroner i premiepenger.

Om ikke det var nok, er Papillon en av kun tre spillere i Counter-Strike: Global Offensive som har deltatt i hver eneste Major-turnering siden spillet ble sluppet, en bragd han deler med Peter «dupreeh» Rasmussen og Andreas «Xyp9x» Højsleth. Man kan forvente at Papillon ønsker å fortsette sin Major-statistikk i Apeks-drakt.

LES OGSÅ: Den offisielle norske e-sportligaen starter straks - er du påmeldt?

Henter stortalent fra Litauen

Dette er Apeks

se Tim «nawwk» Jonasson
bv Joakim «jkaem» Myrbostad
sk Martin «STYKO» Styk
lt Justinas «jL⁠» Lekavicius
gf Richard «shox» Papillon

pl Jakub «kuben⁠» Gurczynski (Trener)

Benket:
se Hugo «Chawzyyy» Günther
dk Asger «AcilioN» Larsen

Den norske organisasjonen annonserte tidligere denne måneden at de hadde sikret seg tjenestene til Litauske Justinas «jL⁠» Lekavicius. Lekavicuis som spilte for Mad Lions frem til organisasjonen valgte å avslutte virksomheten.

Den unge litaueren som hovedsakelig er kjent for den tunge AWP-riflen kommer til å bli et spennende tilskudd til Apeks satsning. Denne gang uten AWP-ansvaret.

LES OGSÅ: Nytt norsk topplag dannes med tre selskaper i ryggen

Polsk legende tar over trenerjobben

Les også
Tre norske kvinner klare for kamp i ESLs store turnering denne helgen

Som ny hovedtrener har Apeks valgt å hente inn den polske legenden Jakub «kuben⁠» Gurczynski. Gurczynski er kjent som en av polens fem største legender i Counter-Strike 1.6 og har vunnet flere ESWC og WCG-titler sammen med navn som Filip «⁠Neo» Kubski og Wiktor «⁠TaZ» Wojtas.

Den tidligere Virtus.Pro og Mad Lions-treneren får dermed ansvaret for hovedlaget. Med både Papillon og Gurczynski på plass vil den norske organisasjonen ha gode forutsetninger for å gjøre et byks på verdensrangeringen.

Den nye Apeks-lagoppstillingen får sin debut under ESEA Advanced, hvor de møter franske Ambush.

Siste fra forsiden