Åpen verden-spillet The Crew har blitt utsatt

Men road trip-spillet kommer fortsatt før nyttår.

Ubisoft

Det ambisiøse åpen verden-bilspillet The Crew har blitt utsatt igjen. Lanseringsdatoen var satt til 11. november, men nå er det klart at spillet ikke kommer før 2. desember.

The Crew er et offisielt spill om podkasterne i Rad Crew, og dreier seg om deres massive road trip gjennom USA. (bilde: Ubisoft).

Ny betatest annonsert

Til gjengjeld har utgiver Ubisoft annonsert nok en lukket betatest, som vil finne sted i november. Det blir den fjerde totalt.

– Vi fikk mye verdifull informasjon fra betatestene på PC og konsoll. Nå går vi nøye gjennom all feedbacken for å sikre at The Crew leverer en sømløs åpen verden-opplevelse som svarer til de høye forventningene alle har, sier kreativ sjef Julian Gerighty på selskapets blogg.

Det er i alle fall slik jeg har forstått det. (bilde: Ubisoft).

Han fortsetter med å forklare at betatestene allerede har ført til omfattende oppdateringer og nye funksjoner, slik som at spillerne nå kan fjerne grensesnittet og at kollisjonene har blitt mer realistiske. Vanskelighetsgraden skal også ha blitt finjustert.

Vår egen Gøran Solbakken testet nylig spillet, og på tross av at han virket litt usikker på varigheten var han generelt veldig fornøyd med det han fikk oppleve:

– The Crew er et meget spennende spill, og det kan fort ende opp med å være det bilspillet som får meg hektet på sjangeren igjen. Blandingen av massivt nettrollespill og bil er spennende, og av det jeg har sett så langt fungerer samarbeid og interaksjon med andre spillere smertefritt, skrev han i sniktitten.

Siste fra forsiden