Apex Legends inviterer på hektisk festarrangement

Byr på syv forskjellige moduser spredt over 14 dager.

2019 ble et vanvittig år for Apex Legends, og Respawn lader nå opp til å sparke i gang 2020 med et brak. Utvikleren avduket denne uken Grand Soirée Arcade, et oppstaset arrangement med den ene midlertidige modusen etter den andre.

Slik blir programmet for Grand Soireé Arcade.
EA

Opplegget begynner 14. januar og varer ut 28. januar. I den perioden får spillere prøve seg på hele syv forskjellige moduser, med både kjente klassikere og helt nye varianter.

14.-15. januar:
Gold Rush Duos - Duomodus der man kun finner våpen av ypperste kvalitet

16.-17. januar:
Live.Die.Live - Døde spillere vender automatisk tilbake når ringen lukkes, så sant de fortsatt har gjenlevende lagkamerater.

18.-19. januar:
Third-person Mode - Som navnet tilsier blir det kamper med kameravinkel over skulderen. Kikk rundt hjørner uten fare for å få en kule i trynet.

20.-21. januar:
Always be Closing - Modus der spillere hele tiden må holde seg i bevegelse for å unnslippe ringen som krymper konstant.

22.-23. januar:
Armed and Dangerous on World's Edge - Spillere får kun bruke hagler og skarpskytterrifler i en modus der rustninger er vanskelige å få tak i.

24.-25. januar:
Kings Canyon After Dark - Kjemp om seier ved nattestid på Apex Legends' opprinnelige brett.

26.-28. januar:
DUMMIEs Big Day - Spillere må hamle opp med horder med dukker, men akkurat hvordan modusen foregår er foreløpig uvisst.

Som vanlig lokker arrangementet også med diverse kosmetiske gjenstander. Temaet er finstas, og både figurer og våpen er dresset opp for anledningen. Ifølge Respawn får spillere en haug med utfordringer, designet for de ulike modusene. Jo flere man fullfører, jo bedre belønninger vil man låse opp.

For de som ønsker å åpne lommeboken blir det også muligheter for å kjøpe eksklusive gjenstander direkte i spillets butikk. Du kan se en smakebit på både figurantrekk og skins til våpen i traileren øverst i artikkelen.

2020 skal også bli et stort e-sportår for Apex Legends.
Respawn lanserer en egen liga, med flere millioner i potten »

Siste fra forsiden