Apex Legends - Steam og Switch

Apex Legends kommer til Steam og Switch til høsten

Respawn lover spilling på tvers av samtlige plattformer.

EA

Årets EA Play gikk av stabelen natt til fredag, og Apex Legends fikk æren av å åpne showet. Utvikler Respawn avduket diverse nytt innhold, og kunne samtidig bekrefte nye plattformer for battle royale-spillet.

Respawn avslørte flere Apex Legends-nyheter denne uken.
EA

Til høsten skal Apex Legends innta Steam, som et nytt ledd i EAs push mot å gi ut flere spill via Valve-butikken. Rundt samme tid kommer også en Nintendo Switch-versjon, og Respawn lover støtte for krysspilling uansett hvilken plattform du spiller på.

Mer nøyaktige datoer for Steam og Switch er foreløpig ikke satt. Teamet lover imidlertid å slippe mer informasjon i nær fremtid, og da skal vi også få vite mer om Switch-versjonen.

Omfattende oppdatering neste uke

Hva det nye innholdet angår, kommer det i en fersk oppdatering allerede neste uke. 23. juni ruller Respawn ut Lost Treasure Collection Event, som både introduserer en ny midlertidig modus til Apex Legends og store endringer til opplevelsen.

Se traileren for Lost Treasures Collection Event. (Video: EA)

Den nye modusen er en variant av Armed and Dangerous, der spillere kun får bruke hagler og skarpskytterrifler. I denne utgaven er Evo Armor den eneste rustningen man finner på kartet, så her gjelder det å være aggressiv.

Modusen fjerner også samtlige respawn-stasjoner fra kartet, med det formål å vise frem en splitter ny gjenstand – Mobile Respawn Beacons. Spillere begynner hver kamp med en av disse dingsene, og kan bruke dem når som helst og hvor som helst til å kalle inn sin egen respawn-stasjon og bringe lagkamerater tilbake fra de døde.

Traileren for Lost Treasure-oppdateringen hintet også om nyheter for Lifeline-fans. I videoen bruker hun den lille roboten sin til å plukke opp falne lagkamerater, mens hun selv får vandre fritt rundt – som tilsynelatende gjør Lifeline enda mer effektiv i kampens hete.

På EA Play fikk vi også se mer av Star Wars Squadrons.
Utvikler Motiv avslørte hvordan actionspillet fungerer »

Siste fra forsiden