Apex Legends - hemmelighet

Apex Legends-spillere har oppdaget et mysterium med lekedinosaurer

Artig sideaktivitet eller et hint om noe større?

Joel Stratford

Apex Legends har vært ute i en drøy uke, og spillere flest har brukt tiden sin på å lære seg spillet, skytingen og de ulike figurene. Som alltid finnes det de som heller tar opp jakten på hemmeligheter, og spillets første mysterium kan være løst allerede.

Hvilke andre hemmeligheter skjuler denne øya?
EA

Det hele begynte med at flere oppdaget meldingen «A Nessy Appears» inniblant de mange meldingene om hvem som har drept hvem i hver kamp. Etter hvert fant noen ut at meldingen dukker opp når man skyter en av de nusselige små lekedinosaurene som er spredt rundt på brettet.

Med stadig nye omtaler av saken på Reddit og i sosiale medier tok flere og flere opp jakten på de totalt ti dinoene. Alle ble de brutalt myrdet i vitenskapens navn, og etter mye prøving og feiling var det en spiller ved navn «MNGzGhost» som til slutt fant den riktige kombinasjonen.

Når det siste Nessy-kosedyret faller, kommer et gigantisk Loch Ness-inspirert monster opp fra havet. Etter noen sekunder forsvinner beistet igjen, tilsynelatende uten å ha forårsaket noen nevneverdig hendelse.

Enkelte har avskrevet mysteriet som et morsomt «easter egg» – en liten hemmelighet som ikke påvirker spillet i noen grad. Andre jakter enda på en fortsettelse, men så langt har ingen kommet lenger. Dersom du ønsker å se fenomenet selv finner du et kart med samtlige kosedyr og den riktige rekkefølgen på Reddit.

Lyst til å bli en bedre Apex Legends-spiller?
Les vår guide for spillet »

Siste fra forsiden