Final Fantasy VII Remake

Åpningssekvensen til Final Fantasy VII Remake viser en mer levende Midgar by

Square Enix har også avslørt helt nye sideoppdrag.

Square Enix viser stadig vekk frem mer fra Final Fantasy VII Remake, og fredag vartet utvikleren opp med en kikk på spillets åpningssekvens. Videoen – som du kan se over – viser hva som venter spillere i det de fyrer opp nyversjonen for første gang.. Og mens det naturlig nok er mye kjent her, har utvikleren også krydret med litt nytt.

Første kapittel i Final Fantasy VII Remake foregår kun i byen Midgar.
Square Enix

Fremfor å åpne med blomsterjenta Aeris, bruker den nye åpningsvideoen tid på å introdusere Midgar – byen der den første delen av Final Fantasy VII Remake utspiller seg. Hovedfokuset er på slummen, byens fattigstrøk, der barn leker på rustne lekeplasser og voksne strever seg gjennom hverdagen i skyggen av Shinras gigantiske Mako-reaktorer.

Deretter fortsetter ting stort sett som fans vil huske, med overgangen fra Aeris til toget som fører Cloud, Barret og Avalanche-gjengen til sitt første bombeoppdrag.

Flere sideoppdrag

Mer byliv i Midgar er selvfølgelig ikke det eneste som er nytt i Final Fantasy VII Remake. Square har også lovet en haug med nyvinninger for spillere å utforske, inkludert ferske sjefskamper, ukjente figurer og en ny funksjon for sideoppdrag.

Sideoppdrag blir lettere å holde styr på i FInal Fantasy VII Remake.
Square Enix

Sistnevnte fikk nylig en skikkelig gjennomgang, via den offisielle PlayStation-bloggen. Ifølge utvikleren vil Cloud og gjengen støte på ulike figurer på tvers av Midgar, som trenger hjelp med alt fra å knerte rotter til å finne bortkomne katter.

Spillere holder styr på sideoppdrag via en egen meny, der man kan sjekke både mål, fremdrift og eventuelle belønninger. Enkelte oppdrag vil også fungere som en slags forskning, som for eksempel låser opp nye varianter av Materia.

Final Fantasy VII Remake lanseres på PlayStation 4 den 10. april 2020. Mens du venter kan du se en haug med nye skjermbilder nedenfor.

Les også: Ny Final Fantasy VII Remake-trailer gir glimt av Cloud i kjole »

Siste fra forsiden