– Arbeidet med Grand Theft Auto VI har begynt

Rockstar skal også ha vurdert å lage en Tokyo-variant av sandkassespillet.

Konseptkunst fra Grand Theft Auto IV.
Take-Two

Nettstedet TechRadar hevder å ha snust opp et par nyheter om hva som skjer hos Grand Theft Auto-studioet Rockstar om dagene.

For noen år siden hadde utvikleren ambisjoner om å lage et Grand Theft Auto: Tokyo, og var så satt på ideen at de tok flere turer til den japanske storbyen. Ifølge kilden til nettstedet skal det ha blitt gjort flere turer, nettopp for å stake ut referansemateriale til et potensielt spill.

Det er litt over to år siden Grand Theft Auto V.
Take-Two

Idemyldringen skal ha funnet sted mellom utgivelsen av Grand Theft Auto III i 2001 og Grand Theft Auto: Vice City i 2002. Til syvende og sist ble det aldri noe av prosjektet, angivelig på grunn av at veisystemet skal ha bydd på problemer.

I 2003 sikret Rockstars utgiverledd, Take-Two, seg merkenavnene Grand Theft Auto: Tokyo, Grand Theft Auto: Bogota og interessant nok Grand Theft Auto: Sin City, noe vi faktisk skrev om den gang. Ingen av disse varemerkene har ledet til et spill.

Så vidt igang med Grand Theft Auto VI

Den samme kilden hevder å vite at det grunnleggende arbeidet for Grand Theft Auto 6 har begynt, men at verken område eller noe annet spesifikt skal ha blitt spikret ennå.

Med tanke på at det er over 2 år siden Grand Theft Auto V så dagens lys, er det ikke usannsynlig at grunnstenene for et nytt spill i serien legges allerede nå. Vi kommer nok neppe til å høre noe konkret om spillet på et par år ennå.

Fikk du med deg bildene fra uutgitte Agent?
Nye bilder avslører hvordan Rockstars mystiske spionspill kunne ha sett ut »

Siste fra forsiden