ArcaniA får utvidelse

I Fall of Setarrif får du sparke demonrumpe.

Actionrollespillet ArcaniA: Gothic 4 fikk en relativt god mottakelse hos oss, og hvis du er en av de som har hatt det moro med spillet kan du glede deg til den første utvidelsespakken lanseres i løpet av første halvdel av neste år.

Bilde fra utvidelsen.

Pakken heter Fall of Setarrif, og omhandler en mystisk demon som invaderer landet Argaan. Han begynner med å rasere kystbyen Setariff, noe som naturligvis får myndighetene til å reagere. De tilkaller den navnløse helten, som får jobben med å redde dagen.

Men han er ikke alene. For første gang i seriens historie får du nemlig også mulighet til å spille andre kjente figurer fra Gothic-universet, og bruke deres unike egenskaper for å overkomme utfordringene spillet har å by på.

JoWooD har ikke kommet med særlig mange detaljer om pakkens innhold enda, men røper at vi får besøke nye byer, kystområder, jungler og vulkanske fjellkjeder.

Vi loves ti timer med innhold, inkludert flere nye oppdrag. Nye fiender får vi også, men disse har ikke JoWooD sagt noe om. Det er heller ikke spesifisert om pakken kommer til både Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden