Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 18

Årets største skuffelser

Fra spill som ikke fungerer ved lansering til spill som ikke holder det de lover – det har ikke skortet på skuffende opplevelser i 2014.

Ubisoft

I ukens episode av Rad Crew ser vi tilbake på spill, hendelser og trender i 2014 som vi virkelig ikke satte pris på. Vi oppsummerer de fem mest skuffende tingene som har kommet ut av spillenes verden de siste elleve månedene, og krysser fingrene for at vi ikke får flere ubehagelige overraskelser i desember.

Aaargh! (bilde: Ubisoft).

Men dette er Rad Crew og vi klarer ikke være negative i lange perioder om gangen. Heldigvis har vi spilt noen spill som vi virkelig satte pris på.

Stian og Jostein snakker om hvor bra GTA V-porten på de nye konsollene er, Jostein er foreløpig positivt overrasket over Dragon Age: Inquisition og Are har en ny fiende: Far Cry 4 sine drapsmaskiner av noen grevlinger.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Til slutt hører vi fra lytterne om hva som har skuffet dem i 2014. Og en heldig lytter vinner TIE Fighter fra GOG.com. I studio denne gang sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Her er menyen:

  • 3:25 – Topp 5
  • 26:50 – Nyheter
  • 36:00 – Dragon Age Inquisition, GTA V, Far Cry 4
  • 1:14:30 – Lytterne svarer: hva skuffet dem i 2014?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 20. november
Rad Crew, 13. novmeber
Rad Crew, 6. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden