Armored Core VI - dato

Armored Core VI-dato avslørt i ny trailer

FromSoftwares neste actionspill lanseres til sommeren.

FromSoftware rullet torsdag ut en ny trailer for Armored Core VI Fires of Rubicon. Actionseriens første innslag siden 2012 har også fått slippdato, og ankommer PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S den 25. august.

Traileren – som du kan se over – byr på tonnevis med action, i kjent Armored Core-stil. Her får vi blant annet en skikkelig titt på kampsystemet, som ser ut til å by på stor variasjon.

Armored Core VI lar deg spille på en rekke forskjellige måter.
FromSoftware

I rollen som en såkalt «mech» – en svær kamprobot – får man ta opp kampen mot haugevis av andre roboter. Spillere kan løpe rundt, fly eller forvandle seg til en stridsvogn, tilsynelatende avhengig av hva slags situasjon man møter på.

Selvfølgelig blir det også et lass med ulike våpen å velge mellom og leke seg med, både for nærkamp og skuddvekslinger på avstand. Spillere loves store tilpasningsmuligheter for sin mech.

Armored Core VI markerer første gang FromSoft vender tilbake til serien på over ti år. I den tiden har utvikleren gjort seg best bemerket for sine populære Souls-spill, men ifølge studiosjef Hidetaka Miyazaki har teamet unngått fristelsen med å lage et «Armored Souls»-spill.

– Vi har ikke bevisst gått inn for å prøve å styre Armored Core VI nærmere en Soulsborne-lignende spillopplevelse, sa Miyazaki sent i fjor.

Utvikleren erkjenner likevel at det kommende robotspillet ligner på ett vis, nemlig i sjefskampene. Disse blir høydepunktene i Armored Core VI, ifølge spillsjef Masaru Yamamura, og spillere kan forvente å kjempe mot gigantiske og svært utfordrende maskiner.

LES OGSÅ: Elden Ring har en stor utvidelse på vei »

Siste fra forsiden