Armored Core VI - trailer

Historietrailer setter scenen for Armored Core VIs frenetiske kamper

FromSoftware lader opp til lansering om en måned.

Armored Core VI Fires of Rubicon lanseres 25. august, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X. Med bare en drøy måned igjen har FromSoftware og utgiver Bandai Namco vist litt mer av hva som venter spillere, med det de kaller en historietrailer.

Armored Core VI Fires of Rubicon.
FromSoftware

I kjent FromSoft-stil er det ikke veldig mye historie å hente fra traileren, som du kan se over. Videoen finner sted kort tid før hendelsene i spillet, der vi får se en rekke «mech»-soldater ta opp kampen mot en svær kanon.

Det går hett for seg, og traileren viser flere av egenskapene man skal få prøve seg med i spillets kampsystem. Her er lynraske bevegelser, glohete maskingevær og skjold som ikke helt står imot fiendens angrep.

Spillere trer inn i skoene til C4-621, den neste i rekken av piloter som styrer de svære kamprobotene på planeten Rubicon 3. Bak kulissene er det den mystiske Handler Walter som trekker i trådene og sender spillere ut på oppdrag.

Armored Core VI markerer første gang FromSoft vender tilbake til serien på over ti år. I den tiden har utvikleren gjort seg best bemerket for sine populære Souls-spill, men ifølge studiosjef Hidetaka Miyazaki har teamet unngått fristelsen med å lage et «Armored Souls»-spill.

LES OGSÅ: Elden Ring har en stor utvidelse på vei »

Siste fra forsiden