Assassin’s Creed får VR-opplevelse senere i år

Baseres på den kommende snikmorderfilmen.

Bildet er hentet fra det første Assassin's Creed-spillet.
Ubisoft

Natt til tirsdag annonserte Ubisoft en ny VR-opplevelse for Assassin’s Creed, som skal baseres på den kommende filmen med Michael Fassbender. I en ordknapp kunngjøring på Twitter fikk vi vite at prosjektet utvikles i samarbeid med FOX og VR-studioet Practical Magic, og etter planen skal lanseres senere i år:

På Game Developers Conference – som denne uken holdes i San Francisco – avslørte Practical Magic-sjef Matthew Lewis (via Polygon) imidlertid litt mer om Assassin’s Creed: VR Experience, som han var nøye med å påpeke at ikke er et spill.

Ifølge Lewis har arbeidet med VR-opplevelsen blitt utført samtidig med innspillingen av Assassin’s Creed-filmen, med scener filmet i blant annet Malta, Spania og Storbritannia. Nøyaktig hva vi kan vente oss av opplevelsen ville han foreløpig ikke ut med, men mer informasjon vil bli offentliggjort ved en senere anledning.

Spillpause i 2016

Med unntak av det tredelte sidespranget Assassin’s Creed Chronicles – hvis siste kapittel ble lansert i februar – har Ubisoft annonsert et avbrekk i snikmorderseriens årlige lanseringer.

På sin offisielle blogg skrev utvikleren tidligere i år at Assassin’s Creed-teamet skal bruke den ekstra tiden på å finpusse ideer og introdusere nødvendige endringer for å gjenopprette seriens storhet:

– Vi bruker dette året på å utvikle spillmekanikkene og for å sørge for at vi oppfyller løftet vårt om at Assassin’s Creed skal tilby unike og minneverdige opplevelser.

Settingen for seriens neste spill kan allerede være avslørt.
Ifølge rykter tar Assassin’s Creed turen til Egypt i 2017 »

Siste fra forsiden