Assassin's Creed Rogue får en PC-utgave

Men ikke før neste år.

Assassin's Creed Rogue kommer også til Windows.
Ubisoft

Høstens siste to måneder blir en ren Assassin's Creed-festival i år. Ikke bare kommer Assassin's Creed Unity til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 13. november – i tillegg får de nå avdankede konsollene Xbox 360 og PlayStation 3 sitt eget snikmordereventyr i Assassin's Creed Rogue på samme dato.

NORDLYS! (Bilde: Ubisoft)

Skulle man ønske å holde seg i det nåværende grafikklandskapet har Ubisoft kommet med en gledelig nyhet. I en ny trailer til sistnevnte spill kommer det nemlig frem at også Assassin's Creed Rogue kommer til Windows, men det blir ikke før tidlig neste år. Traileren ser du nederst i artikkelen.

Assassin's Creed Rogue utvikles av Ubisoft Sofia som sto bak PS Vita-spillet Assassin's Creed III: Liberation, og som har hjulpet til under utviklingen av Assassin's Creed IV: Black Flag. For å snu litt om på ting spiller man ikke som en av snikmorderne denne gangen, men seiler i stedet rundt som Shay Patric Cormac – en tidligere snikmorder som har byttet side til templar-ordenen, og som nå bruker tiden sin på å jakte ned sine tidligere medsammensvorne.

Storserie på syv år

Assassin's Creed har blitt en serie som handler om sjøfart (Bilde: Ubisoft).

For de av oss som begynner å få noen år på baken virker det nesten som i går at vi først svanset rundt i midtøsten som Altaïr Ibn-La'Ahad i det første Assassin's Creed-spillet. Siden den gang har vi blant annet vært innom Italia under renessansen, en svipptur innom Konstantinopel litt senere, Amerika under frigjøringskrigen og Karibia på starten av 1800-tallet.

Årets innslag i serien er ikke snauere. Assassin's Creed Unity tar for seg den franske revolusjonen, mens Assassin's Creed Rogue tar turen innom Nord-Amerika rundt 1750-tallet.

Ubisoft klønet litt med ordene da de påpekte at begge Assassin's Creed Unity-utgavene på konsoll får samme oppløsning.
– Assassin's Creed Unity ble ikke nedjustert på PlayStation 4, hevdet de i ettertid »

Assassin's Creed Rogue-traileren.

Siste fra forsiden