Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids

Assassin's Creed Valhalla får sin første store utvidelse om en måned

Wrath of the Druids lar spillere utforske Irland.

Ubisoft

Den første skikkelige utvidelsen for Assassin's Creed Valhalla, kalt Wrath of the Druids, kommer 29. april. Det bekreftet Ubisoft denne uken.

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids.
Ubisoft

Wrath of the Druids tar spillere med til Irland. Gælisk mytologi blir temaet for utvidelsen, og hovedoppdraget blir å avdekke en mystisk kult. Som utvikleren forteller får spillere utforske hjemsøkte skoger og andre uhyggelige omgivelser, samtidig som man bygger opp innflytelse hos regionens mange konger.

Utvidelsen er inkludert i sesongpasset for Assassin's Creed Valhalla, for alle som har kjøpt det. Alternativt blir det mulig å plukke opp Wrath of the Druids separat, melder Ubisoft.

Påskefeiring og kostymeskifte til besvær

Utålmodige fans som ikke har kjempelyst til å vente i over en måned på nytt innhold kan trøste seg med at det kommer flere nyheter i mellomtiden. Frem til 8. april kan spillere for eksempel feire den påskeinspirerte festivalen Ostara Festival.

I tillegg har utviklerteamet implementert en løsning for å forandre utseendet på Eivors våpen og antrekk. Den mye etterspurte funksjonen har imidlertid ikke blitt spesielt godt mottatt, melder blant annet IGN, ettersom du må betale 50 sølvmynter for hver gjenstand man vil endre på – en stor endring fra Assassin's Creed Odyssey, der denne tjenesten var gratis.

Sølvmyntene man trenger kan plukkes opp i spillet, men kan også kjøpes for ekte penger. Nettopp derfor har flere beskyldt Ubisoft for å prøve å loppe moteriktige spillere for penger. Ubisoft har så langt ikke kommentert situasjonen.

Vi likte Assassin's Creed Valhalla svært godt.
Les vår anmeldelse av spillet »

Siste fra forsiden