Fable 4

Avviser rykter om Fable 4-trøbbel

Playground Games/Microsoft

Nylig dukket det opp et rykte om trøbbel for Fable 4-utviklingen. Twitter-kontoen «Idle Sloth» – som poster om spill-nyheter og -rykter – hevdet at all fremgang i den kommende Fable-oppfølgeren var blitt fullstendig forkastet. Ifølge kontoen hadde utviklingen begynt på nytt med blanke ark.

Twitter-innlegget har siden blitt slettet, men beskrev hvordan teamet i Playground Games visstnok fant spillet uspillbart, og ville begynne på nytt. Kontoen hevdet også at utviklingen skulle bytte fra studioets egen Forzatech-motor til Unreal Engine.

Det tok derimot ikke lang tid før flere personer som hevder de har kjennskap til utviklingen gikk ut mot ryktene. Christopher Dring (Head of Games ved GamesIndustry.biz) og Jez Corden (redaktør for Windows Central) gikk begge raskt ut og dementerte alt sammen.

Det er to år siden Fable ble annonsert – og fem år siden utviklingen begynte – og det har ikke kommet mye informasjon om spillet i den tid. Men spill-utvikling tar tid, og det er ingen grunn til å tro at ting har stoppet opp.

LES OGSÅ: Slik håpar vi nye Fable blir »

Siste fra forsiden