Bad Company får slippdato

Det bli krig i juni

EA har spikret endelig dato for neste Battlefield-spill.

Spillere som venter på neste spill i Battlefield-serien har endelig fått en dato å se fram til. 26. juni er det klart for krig på Xbox 360 og PlayStation 3 når Battlefield: Bad Company slippes i norske butikker.

Battlefield-serien har bygd seg opp et rykte for sin gode flerspilleredel, men denne gangen har enspillerdelen fått seg en skikkelig oppgradering. I spillets kampanje tar du på deg rollen som den ferske soldaten Preston Marlowe og blir med de udisiplinerte gutta i B-kompaniet på tokt.

I både enspillerkampanjen og flerspillerdelen kan du skyte i stykker mye av slagmarken med det nye taktiske ødeleggelsessytemet. Bad Company-produsent Karl-Magnus Trødsson hevder dette tvinger spillerne til å tenke nytt under ildvekslinger:

– Spillerne kan bare glemme å bruke vegger som dekning ettersom vi har endret fundamentalt måten man spiller skytespill offline og online gjennom bruken av taktisk ødeleggelse.

Hvis du har lyst på litt ekstra godsaker når du kjøper Bad Company kan kanskje spesialutgaven (Gold Edition) friste. Her får du filmklipp som viser utviklingsprossens bak spillet, samt videoer med tips og triks for hvordan du kan hevde deg som Battlefield-spiller. I tillegg får du automatisk låst opp fem bonusvåpen med denne utgaven, men disse kan også låses opp i den vanlige utgaven av spillet med litt arbeid.

Battlefield: Bad Company er utviklet av svenske Digital Illusions og utgis av Electronic Arts.

Siste fra forsiden