Pillars of Eternity - Tyranny

Både Pillars of Eternity og Tyranny deles ut gratis fra torsdag

Epic-butikken gir bort to Obsidian-rollespill

Pillars of Eternity.
Obsidian Entertainment

Strategispillfans kan se frem til en solid gavepakke senere denne uken, når Epic Games Store gir bort Pillars of Eternity og Tyranny. De to Obsidian-spillene legges ut gratis for alle fra torsdag 10. desember, og kan snappes opp frem til 17. desember

Pillars of Eternity.
Obsidian Entertainment

Så snart tilbudet åpnes er det bare å dra innom Epic-butikkens side for gratis spill. Man trenger en Epic-konto for å legge spillene til i spillbiblioteket, der man kan laste ned og spille så mye man vil.

Frem til da kan man for øvrig sikre seg det klassiske indiespillet Cave Story+.

Solide rollespill

Pillars of Eternity kom til verden i 2015, etter en meget vellykket folkefinansieringskampanje. Det isometriske rollespillet bygget på arven fra blant annet Baldur's Gate og Icewind Dale, og slo godt an hos vår anmelder.

– Med sitt isometriske perspektiv, sanntidskampsystemet og det store fokuset på sideoppdrag og rollespilling er Pillars of Eternity en spillbar nostalgibombe. Men du trenger ikke ha spilt Baldur's Gate eller Icewind Dale for å få noe ut av denne perlen. Spillet passer like godt for både veteraner og nybegynnere, skrev Jens Erik Vaaler.

Tyranny.
Obsidian Entertainment

Allerede året etter slapp Obsidian det neste spillet på gratislisten – Tyranny. I motsetning til tradisjonelle rollespill fikk man her spille som de slemme – en opplevelse vår anmelder satte pris på, til tross for noen svakheter.

– Det er noe helt eget ved at Tyranny lar deg spille som en mektig Fatebinder, noe som også gjør at man møter på viktige skikkelser selv tidlig i spillet. Overraskende nok gjør ikke dette at man ikke merker progresjon, for til tross for det sterke utgangspunktet har man smart karakterutvikling og masse historie å spille på. Slik blir Tyranny et spill som kan gi utrolige mye, selv om sjangerformelen nå begynner å dra på årene, var dommen fra Andreas Bjørnbekk.

Obsidian har et helt nytt rollespill på vei.
Utvikleren avduket Avowed i sommer »

Siste fra forsiden