Konkurranse

Vinn Prototype med actionfigur

Bajas i byen

Vi gir bort fem spill og fem miniatyrmodeller.

Førstkommende fredag kommer actionspillet Prototype endelig i salg for Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Spillet roses i skyene av vår anmelder som skriver at «spinnvill action gjør Prototype til en perle i min spillhylle», før han belønner det med karakteren 9 av 10.

De fem vinnerne velger selv plattform.
Actionfiguren av Alex Mercer er 16 cm høy.

Du spiller Alex Mercer, en fyr som har fått superkrefter gjennom et mislykket eksperiment. I tillegg har han fått den litt uhyggelige egenskapen at når han dreper en person, kan han absorbere offerets minner, egenskaper og utseende. Det vil si at han får mulighet til å «bli» de personene han har drept, noe som utvilsomt kan komme godt med i ulike situasjoner.

Ved å konsumere døde fiender vil du også påvirke Mercers biomasse, slik at han blir sterkere og kan gjøre nye og farligere ting med kroppen sin. Du kan selv velge om du vil snike deg så godt som ubemerket rundt i bydelen, eller om du vil forvandle den til den reneste krigssone.

Bli med i trekningen

Vi deler nå ut fem eksemplarer av spillet – til valgfri plattform, sammen med fem actionfigurer av Alex Mercer. For å delta i trekningen må du være fylt 18 år, og svare korrekt på følgende to spørsmål:

Oppdatering 12. juni: Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne er annonsert.

Diskuter artikkelen på forumet

Siste fra forsiden