Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 10

Bak luke ti skjuler det seg enda et ferskt spill

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Funcoms nyeste spill

Den 10. desember kan du vinne en digital PC-versjon av deluxe-utgaven til Mutant Year Zero: Road to Eden – Funcoms nyeste spillutgivelse.

Funcom

Mutant Year Zero: Road to Eden er et taktisk strategispill fra samme støpeform som XCOM, iblandet litt sniking. Historien finner sted etter at en atomkrig har utslettet jorden. Menneskerasen er død, og i stedet flyter det over av mutanter som har utviklet seg fra likene til både dyr og mennesker.

Spillet ble nettopp sluppet, og har høstet gode kritikker hos store deler av spillpressen allerede. Vår anmeldelse er for øvrig like rundt hjørnet, og vi kan røpe at den er på den positive enden av skalaen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
802 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden