Baldur's Gate konsoll

Baldur's Gate, Icewind Dale og flere rollespillklassikere kommer til konsoll i år

PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Beamdog

En drøss med klassiske rollespill fra de glade PC-dager rundt årtusenskiftet – inkludert Baldur's Gate og Icewind Dale – kommer til konsoll i løpet av året.

Fem klassiske PC-rollespill og én utvidelse kommer til konsoller i år.
Skybound Games

I en pressemelding forteller Skybound Games at det har inngått en avtale med Beamdog, utvikleren som tidligere har sluppet oppussede PC-utgaver for spillene, om å gi ut følgende titler både digitalt og fysisk:

  • Baldur's Gate
  • Baldur's Gate II
  • Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
  • Planescape: Torment
  • Icewind Dale
  • Neverwinter Nights

– Disse spillene er ikoniske, inkludert Baldur's Gate, som har satt standarden for Dungeons & Dragons-inspirerte rollespill. Vi gleder oss til å bringe Beamdogs utrolige verk til nye plattformer, både for dedikerte fans og for de som snart vil oppleve disse eventyrene for alle første gang, uttalte Skybound Games-sjef Ian Howe i pressemeldingen.

Det er altså de oppussede versjonene som nå er på vei til konsoller. Via Twitter bekreftet Skybound at de blir tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, men annet enn at de kommer en gang i 2019 vet vi ikke noe om forventede lanseringsdatoer.

Utgiveren lover å dele flere detaljer i løpet av de kommende månedene, med blant annet informasjon om hva kjøpere kan forvente å få med i spilleskene.

Skybound Games står også for The Walking Dead-fortsettelsen.
Utgiveren plukket opp restene etter at Telltale ble lagt ned »

Siste fra forsiden