The Walking Dead-spillet vil fullføres av selskapet bak TV-serien

Skybound får med seg medlemmer fra det opprinnelige Telltale-teamet.

Telltale Games

Etter flere uker med usikkerhet rundt den siste sesongen av The Walking Dead, kan fans av spillserien puste lettet ut. Telltale har inngått en avtale som sørger for at The Final Season vil fullføres, og selskapet som tar over er ingen ringere enn Skybound – produsenten bak TV-serien The Walking Dead.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Nyheten ble kunngjort av Robert Kirkmann – Skybound-sjef og mannen bak de opprinnelige tegneseriene både spillet og TV-serien er basert på – under New York Comic Con i helgen. Ifølge Kirkmann ville det blitt for ille om historien til Clementine aldri ble avsluttet, både for fans og for spillets skapere.

Detaljene rundt avtalen er enda ikke spikret, og Skybound kan derfor ikke si noe om hva vi kan forvente av sesongens to resterende episoder eller når de vil lanseres. Studioet bekreftet imidlertid at planen er å hente inn medlemmer fra det opprinnelige Telltale-teamet, slik at historien kan avsluttes på riktig måte.

Fortsatt Telltale-trøbbel

Mens Clementine får sin lykkelige (eller ulykkelige) slutt, vil det trolig ta lang tid før den trøblete Telltale-sagaen er over. Det en gang så populære studioet ble saksøkt i slutten av september, av en tidligere ansatt som mener selskapet brøt loven da over 250 utviklere ble permittert på dagen.

Ifølge Telltale-sjef Pete Hawley skulle 25 utviklere være igjen for å fullføre diverse oppgaver, men de fikk tilsynelatende også fyken bare noen dager senere. Etter sigende skulle de som var igjen jobbe med Netflix-serien basert på Minecraft Story Mode, men hva som skjer med den er nå veldig usikkert.

Siste fra forsiden