The Walking Dead-fortsettelsen har fått dato

Seriens nest siste episode kommer i januar.

Etter mye om og men har den tredje episoden i The Walking Dead: The FInal Season omsider fått en slippdato. Det nest siste kapittelet i serien kommer til samtlige plattformer den 15. januar, og går under navnet Broken Toys.

The Walking Dead-serien kommer snart i mål.
Skybound Games

Nyheten ble bekreftet på lørdag, under en spillkavalkade i regi av podcast-gjengen fra Kinda Funny Games. Der fikk vi også servert en teaser-video for episoden, som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen.

The Walking Dead tilbake i butikker

Ved siden av å avsløre slippdatoen kunne Skybound Games, spillets nye utvikler, fortelle at alle tidligere sesonger og episoder i The Walking Dead-serien nå er tilbake på så godt som alle plattformer. PC-versjonene er enda ikke riktig klare for å gjøre comeback, men utvikleren lover å dele flere detaljer i løpet av de neste ukene.

Spillene ble fjernet fra digitale butikker for en snau måned siden, som følge av Telltales konkurs. Det opprinnelige studioet bak The Walking Dead-serien begynte prosessen med å stenge sine dører i september, da selskapet permitterte nesten alle sine ansatte.

Det så lenge ut til at fans aldri skulle få vite hvordan historien om Clementine endte, men Skybound – selskapet til The Walking Dead-skaper Robert Kirkmann – dukket opp som en reddende engel og tok over prosjektet. Målet var å få med så mange fra det opprinnelige Telltale-teamet til å fullføre den siste sesongen, men hvorvidt den planen lykkes er noe uklart.

– Vi er ekstremt takknemlige for teamet som jobber med dette spillet for å sørge for at sesongen rundes av med den kvaliteten spillet og fansen fortjener, uttalte Skybound via sine nettsider.

Telltale-sagaen er nok enda ikke helt over.
I oktober ble studioet saksøkt av tidligere ansatte »

Siste fra forsiden