The Walking Dead: Final Season Episode 3-trailer

Neste uke gjør The Walking Dead: Final Season comeback

Skybounds første episode i The Walking Dead-avslutningen slippes på tirsdag.

Det så lenge mørkt ut for The Walking Dead-serien da Telltale games annonserte studioets nedleggelse i september. På det tidspunktet hadde to av fire episoder blitt lansert, og det var ingen planer om å gjøre ferdig de resterende to. Skybound Games kom etter hvert inn for å fullføre prosjektet.

Tirsdag neste uke lanseres Broken Toys, den tredje episoden av totalt fire i The Walking Dead: Final Season. Den offisielle traileren for episoden er tilgjengelig i vinduet over.

Reddende engel

Det var mildt sagt dramatisk da Telltale-sagaen foregikk i fjor høst. I september gikk selskapet konkurs og de ble også saksøkt av en av deres egne utviklere ,da selskapet permiterte rundt 250 ansatte.

Etter mye om og men kom Skybound-sjef, Robert Kirkmann, med en gledelig nyhet til The Walking Dead-fansen - han annonserte at de hadde kommet til enighet med Telltale om at spillet skulle bli fullført gjennom dem. Skybound tok over prosjektet, med en plan om å innhente flest mulige utviklere fra det opprinnelige Telltale-teamet, slik at Clementines historie kan bli avsluttet på riktig vis.

Siste fra forsiden