The Walking Dead-avslutningen dropper Steam, GOG og Humble til fordel for Epic Games Store

Skybound Games

I desember ble det klart at siste sesong av Telltale's The Walking Dead fortsetter 15. januar, med lanseringen av episode tre – Broken Toys. Som planlagt kommer episoden til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, men for PC blir situasjonen likevel litt annerledes enn først tenkt.

Skybound har inngått samarbeid med Epic Games for The Walking Dead på PC.
Skybound Games

Skybound Games, utvikleren som tok over etter nedleggelsen av Telltale, har nemlig inngått en eksklusivitetsavtale med Epic Games. Heretter blir alle episodene av The Final Season – de to lanserte og de to kommende – kun tilgjengelige via den nye spillbutikken Epic Games Store.

Får fortsette der man kjøpte sesongpass

Via sine nettsider påpeker Skybound at alle som har kjøpt spillets sesongpass via andre butikker, som Steam, GOG eller Humble Bundle, fortsatt vil få de resterende episodene levert der de opprinnelig handlet. De som plukket opp de to første episodene hver for seg, eller som ikke har spilt noe av sesongen, må derimot belage seg på en overgang til Epic Games-butikken.

Ifølge Skybound Games-president Dan Murray kom avtalen på plass som følge av Epics bistand med å legge til rette for at den siste sesongen kunne fullføres.

– Epic stilte umiddelbart opp for å hjelpe oss med å både bringe det opprinnelige teamet samen igjen og å sørge for at fans får den fullstendige sesongen av Telltale's The Walking Dead: The Final Season, forklarte Murray i en pressemelding.

Hva som skjer med de tidligere sesongene av The Walking Dead på PC er foreløpig ikke klart. Samtlige er fjernet fra digitale butikker, og Skybound har ikke sagt hvorvidt de også vil komme eksklusivt til Epic-butikken.

Skaperen av Bastion har også valgt Epic Games-butikken fremfor andre.
Utviklerens nyeste actionspill er tilgjengelig i Early Access nå »

Siste fra forsiden