Telltale-spillene forsvinner fra digitale butikker

Utvikleren tar de siste stegene mot total oppløsning.

Telltale Games

Store deler av Telltale Games-biblioteket har denne uken forsvunnet fra hyllene i digitale nettbutikker. Forsvinningsnumrene er trolig knyttet til utviklerens nedleggelse, som nå skal være inne i sin siste fase.

Over og ut

Siden nedleggelsen av Telltale ble kunngjort i september har studioet holdt seg i live, men nå er det tilsynelatende over og ut. GameDaily.biz meldte onsdag at selskapets konkurs omsider er et faktum, og prosessen med å selge unna det som er av eiendeler er i gang.

Som del av pakken er flere Telltale-spill fjernet fra Steam, og det er trolig at andre digitale butikker snart vil følge etter. De første som forsvant var eldre titler som Back to the Future, Jurassic Park og Tales of Monkey Island, og kort tid etter ble hele The Walking Dead-serien også borte.

Enn så lenge ligger spill som The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands og Batman: The Enemy Within til salgs. Hvor lenge det vil vare er imidlertid uvisst, da Telltale foreløpig ikke har kommet med noen offisiell uttalelse.

Det er også viktig å påpeke at spillene ikke er slettet fra Steam. Dersom du allerede eier dem blir de værende i spillbiblioteket ditt.

Tross det som trolig er spikeren i kista for Telltale, har vi nok ikke hørt det siste fra studioet. Telltale-navnet lever videre i den siste sesongen av The Walking Dead, som etter planen skal fullføres av Skybound Games. Selskapet er også innblandet i et søksmål for påståtte brudd på arbeidsmiljøloven, men hva som skjer med dette er uvisst.

Selv om spill forsvinner er de ikke nødvendigvis borte for alltid.
Alan Wake kom nylig tilbake til Steam »

Siste fra forsiden