Siste sesong av The Walking Dead vil kanskje fullføres likevel

– Vi kan ikke love noe, men vi jobber med en løsning, melder Telltale.

Telltale Games

Da Telltale Games forrige uke annonserte studioets nedleggelse, så det svært mørkt ut for siste sesong av The Walking Dead. Sesongens andre episode lanseres i dag, men hvorvidt fans noen gang ville få de to resterende episodene virket lite sannsynlig.

Nå holder utvikleren imidlertid døren litt på gløtt, og i en fersk Twitter-melding heter det at Telltale jobber med å finne en løsning på situasjonen.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

– Hei alle sammen. Vi har en Walking Dead-oppdatering til dere. Flere potensielle partnere har vist interesse for å hjelpe oss med å ferdigstille The Final Season. Vi kan ikke gi noen løfter i dag, men vi jobber aktivt med å finne en løsning som lar oss fullføre episode tre og fire og lansere dem i en eller annen form. I mellomtiden lanseres episode 2 [på tirsdag] på alle plattformer som planlagt. Vi håper å ha flere svar på de andre spørsmålene deres snart, forteller Telltale.

I og med at studioet skriver «i en eller annen form», er det veldig usikkert hvordan de to siste episodene vil se ut – dersom de i det hele tatt kommer ut. En mulighet er at studioet rett og slett forteller resten av historien gjennom en slags filmsekvens eller virtuell tegneserie, men det blir selvfølgelig bare spekulering. Siden de opprinnelige utviklerne ikke er tilgjengelige lenger, er det i hvert fall lite trolig at episodene vil utgis i sitt opprinnelige format.

Ifølge sjefsdesigner for The Walking Dead: The Final Season, Michael Kirkbride, var den tredje episoden nesten ferdigutviklet, men ikke i nærheten av klar for lansering. Manuset til episode fire var også klart, og teamet skulle begynne arbeidet med episoden i løpet av de kommende ukene.

Siste fra forsiden