Baldur's Gate III

Baldur's Gate III utsettes

Bare uker før spillet opprinnelig skulle slippes i «early access».

Larian Studios

Baldur's Gate III skulle opprinnelig slippes i «early access» en gang i august, men nå har utviklerne selv annonsert at spillet må utsettes en stund til.

Utsettelsen er ikke nødvendigvis en enorm overraskelse dog: Augustdatoen ble først annonsert i juni i år, men allerede da kom utviklerne med forsiktige hint om at man kanskje måtte vente litt lenger grunnet COVID-19-relaterte forviklinger og problemer knyttet til «motion capture».

Alt er likevel ikke dårlig nytt, for i samme åndedrag blir det også avslørt at ivrige spillere ikke må vente så altfor lenge: Spillet er visstnok fortsatt «rett rundt hjørnet». Mer informasjon (og muligens en ny lanseringsdato) blir annonsert under et panel som skal avholdes den 18. august.

Baldur's Gate III er det nyeste spillet i den klassiske rollespillserien som så dagens lys for første gang i 1998. Den gang var det BioWare og Black Isle Studios som stod for utviklingen, mens det i dag er Larian Studios – best kjent for Divinity: Original Sin-spillene – som står bak.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Baldur's Gate-serien »

Siste fra forsiden