Baldur's Gate 3

Larian synes spillere lager for kjipe figurer i Baldur's Gate 3

Studioet la ut et bilde av en svært generisk «gjennomsnittsfigur».

Slik ser «gjennomsnittsfiguren» fra Baldur's Gate 3 ut, ifølge utvikleren.
Larian Studios

Early Access-versjonen av Baldur's Gate 3 er i gang for fullt, og Larian Studios følger ivrig med på tilbakemeldingene og hvilke valg folk tar i spillet. Nå har de kommet med et aldri så lite sleivspark til måten spillere lager figurene sine på.

I en ny oppdatering om Baldur's Gate 3 opplyser Larian at de har samlet inn data om figurbyggingen i spillet og konkludert med at folk er overraskende lite originale.

Snittfiguren er en «Vault Dweller»

Basert på dataene har studioet laget en spillfigur som representerer de mest populære valgene som spillere tar i utformingen av figurene, og resultatet er en ganske så generisk kreasjon.

Baldur's Gate 3 gir blant annet mulighet til å utstyre figuren med horn, men det ser ikke spillere ut til å være så interessert i, sier Larian.
Larian Studios

– Gratulerer, dere har i bunn og grunn laget en standard Vault Dweller (spillfiguren fra Fallout-spillene, red. anm.). Hva i helvete, folkens. Vi ga dere demonøyne, horn, og til og med haler. Vi er dypt skuffet. Slå dere løs, vi jobbet hardt med dette, skriver studioet med en humoristisk undertone.

Baldur's Gate 3 gir spillere mange valgmuligheter i figurbyggingen, og Early Access-versjonen byr foreløpig på seks klasser og ni raser, hvorav begge har flere underraser- og klasser. Antallet vil imidlertid øke etter hvert.

Sammen med kommentarene om figurbyggingen kom det i den nye oppdateringen også informasjon om fikser til feil med spillet, som har vært relativt tallrike siden lanseringen. Krasjing er blant problemene mange spillere opplever, og Larian jobber aktivt med å fikse dette.

LES OGSÅ: Se halvannen time av Baldur's Gate 3 »

Siste fra forsiden